نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد
سرخط خبرها

پزشکیان: از شورای نگهبان تقاضای شفافیت داشتم | انتظار داریم این شورا براساس عدالت و حق قضاوت کند

  • کد خبر: ۶۹۸۵۲
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۱
پزشکیان: از شورای نگهبان تقاضای شفافیت داشتم | انتظار داریم این شورا براساس عدالت و حق قضاوت کند
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما از شورای نگهبان انتظار داریم تا براساس عدالت و حق قضاوت کند و دلایل رد صلاحیت را شفاف سازی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان در تذکری با استناد به اصل ۷۵ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس بیان کرد: به دنبال نطق بنده در جلسه هفته گذشته مجلس عده‌ای از نمایندگان به من گفتند که به شورای نگهبان بی‌احترامی کردم و برخی گفتند که چرا آیه قرآن خواندم و برخی گفتند که دولت اصلاحات همه چیز را خراب کرده و شما نیز خراب‌تر می‌کنید. در ابتدا باید بگویم آنچه که بنده به شورای نگهبان گفتم از آن تشکر کردم و از شورای نگهبان خواستم تا دلایل رد صلاحیت من را به مردم بگوید.

 

وی در ادامه اظهار کرد: در خصوص این‌که چرا قرآن خواندم؟ باید بگویم مشکل کشور ما و مسلمانان دنیا این است که قرآن را کنار گذاشته‌ایم و از خودمان دستورالعمل و آیین‌نامه صادر می‌کنیم در حالی که قرآن کتاب حق است. شهید بهشتی تاکید داشتند هرجایی که انصاف و عدل باشد آنجا اسلام است و هرجا که بی‌انصافی دیدید بدانید که اسلام نیست. ایشان تاکید کردند که همه اسلام در حق و عدالت و انصاف وجود دارد.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خداوند در آیات مختلف قرآن تاکید کرده که پیامبرانی را فرستاده تا براساس کتاب الهی عدالت را برقرار کنند. کسی که حق و انصاف را رعایت نکند باید منتظر عذاب خداوند باشد. آن‌چه که ما از شورای نگهبان انتظار داریم رعایت حق و قضاوت براساس عدالت است. بنده از شورای نگهبان تقاضای شفافیت داشتم.

 

وی ابراز عقیده کرد: ۴۰ سال از جمهوری اسلامی می‌گذرد اما ما هنوز نتوانستیم شاخص‌هایی برای ارزیابی افراد براساس عدالت و حق تعیین کنیم. بنده معتقدم اگر کشور بخواهد درست شود باید همه در صحنه حضور پیدا کنند، اما با این شرایط امکان حضور همه در صحنه نیست. صلاحیت افراد باید براساس شاخص‌های معینی اندازه گیری شود. زمانی که شورای نگهبان افراد را رد می‌کند شخصیت آنها را خرد می‌کند. باید صلاحیت‌ها براساس شاخص‌هایی مبتنی بر عدالت و حق بررسی شود.

 

پزشکیان در همین زمینه بیانات اخیر رهبری در موضوع بررسی صلاحیت‌ها و در عین حال واکنش شورای نگهبان در عمل به آن را یادآور شد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->